Siltojen kaiteet ja muut metallityöt Salosta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jola-Metalli Oy on erilaisten metalli-, hitsaus- ja terästöiden sekä siltojen kaiteiden asiantuntija. Konepajallamme Salossa toteutamme työt asiakaslähtöisesti, joustavasti ja ammattilaisen tehokkuudella. Tarjoamme kattavat palvelumme pääosin Turku – Tampere – Helsinki -akselilla sekä tarpeen mukaan myös muualla Suomessa!

Siltojen kaiteet yli 20 vuoden kokemuksella

Siltojen kaiteet ovat rakenteellinen turvallisuustekijä, joiden valmistuksessa tulee noudattaa hyväksyttyjä kaidetyyppejä. Jola-Metalli Oy toteuttaa erilaisten siltojen kaiteet törmäyskestävyysluokassa H2 sekä siltojen varusteluosat kaikkialle Suomeen yli kahden vuosikymmenen kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää, meiltä löytyy kaideratkaisu moneen tarpeeseen! 

Tästä voit tutustua meidän sertifikaatteihimme ja suoritustason ilmoitukseen

Suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen

Siltojen kaiteiden suunnittelu lähtee tilaajan esittämien toiveiden, tarpeiden ja kohteen erityispiirteiden asettamien vaatimusten pohjalta. Laadimme suunnitelman ja sen pohjalta kilpailukykyisen tarjouksen. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksemme, käynnistämme tuotannon. Huolehdimme myös lopputuotteen asennuksen lopulliseen kohteeseen.

Valmistamme kaiteet muun muassa alikulkusiltoihin, huoltokäytäviin sekä ylikulkusiltoihin. Kauttamme saat lisäksi tarvitsemasi varusteluosat. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kerro kuinka voisimme olla avuksi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemillesi terästöille! Kerro ajatuksistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää. Toimialueemme kattaa laajasti muun muassa Turun, Tampereen, Helsingin sekä tarpeen mukaan koko Suomen alueen.


Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastailemme mielellämme myös palveluitamme ja toimintaamme koskeviin kysymyksiin sekä tiedusteluihin.

Kaikki yhteystiedot

Tilaa siltojen kaiteet ja muut metallialan palvelut osaavalta ja luotettavalta tekijältä Salosta! 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.